Bestyrelse

Bestyrelsen består af

Janne Kjærsgaard, formand, stifter af Heksens Børne- og dukketeater og Den blå Heks og projektleder og ansvarlig for udvikling af Den røde Drage.

Elisabeth Toft Rasmussen, næstformand, sekretariatsleder i foreningen SAVN, tidligere børneansvarlig i Kriminalforsorgen og  leder af børnearbejdet i Røde Kors

Dorte Olsen, kasserer, tidligere leder af Kirkens Korshær Drejervej og landssekretær i Socialpolitisk Forening.  Aktuelt freelance socialkonsulent og underviser

Irene Diezel, dragepasser, tidligere leder af daginstitutionen Ringtoften i København Nordvest og mange årigt samarbejde med Janne Kjærsgaard og Den røde Drage. Indtrådt i bestyrelsen efter Mona Rosenberg i juli 2020.

Brian Hansen, pædagogisk fagansvarlig for bemandede legeplads på Hulgårds Plads i København Nordvest og har i mange år samarbejdet med Janne Kjærsgaard og Den røde Drage.

Henning Nabe-Nielsen, præst på Rigshospitalet med særligt fokus på og kontakt til børneafdelingerne. Har i en længere periode være frivillig i Sct. Nikolaj Tjenesten.

Peter Jensen, partner og chefkonsulent i SPUK, med mange års erfaring fra arbejde med udsatte børn og unge i mange sammenhænge.

Suppleanter

Bente Sivertsen, illustrator og grafisk designer.

Bodil Svansø, bibliotekar

Ekstern revisor

Beierholm, Roskilde, ved Torben Tranekær Poulsen

Intern kritisk revisor

Lole Møller