Generalforsamlinger

Generalforsamlingen den 28. april 2022

Generalforsamlingen startede traditionen tro med en social sammenkomst, en levendegjort årsberetning med workshops hvor medlemmer og inviterede gæster knnne deltage i nogle af de aktiviteter, som dragepasserne tilbyder i årets løb. Vi har erfaring for, at dette er den bedste måde at skabe nye kontakter, formidle vores mål og metoder og give indblik i den engagerende stemning, Dragekompagniet opbygger uanset fysiske rammer og målgruppe.

I år startede vi med cirkusworkshop i baghaven. Her blev der serveret kaffe, wienerbrød og friske pølser fra pølsevogn. Man fik mulighed for at opfriske glemte eller endnu ikke afprøvede talenter og for at medvirke (aktivt eller som publikum) i ganske lille forestilling.

Den mere formelle del af generalforsamlingen, hvor kun medlemmer der har betalt kontingent har stemme- og taleret, blev efterfølgende afholdt i festsalen.

Læs referatet her: Referat af generalforsamling 28-4-2022

Læs Årsberetning og forslag til handleplan 2022-23

  

 

  

  

 Generalforsamlingen 2021 den 28. april 2021.

Hent Referat af generalforsamling 28. april 2021 her.


Se materialet fra  generalforsamling 2020

  1. Hæfte med bestyrelsen beretning og forslag til handleplan
  2. Årsrapporten 2019 (regnskab) fra Beierholm Revision
  3. Bestyrelsens forslag til budget.
  4. Referat

Foreningen Dragekompagniet blev stiftet på generalforsamling 12. januar 2017. Du kan læse referatet her

Første ordinære generalforsamling blev holdt på Rigshospitalet 22. marts 2018. Læs referatet her og se fotos fra den levendegjorte beretning, hvor nogle af dragepasserne drog os med ind i deres univers.

Foreningen afholdt generalforsamling 27. marts 2019 og læs referatet her

  

Fra en aktiv generalforsamling 2019, hvor der blev fremstillet papirklip og et fantasifuldt landskab. Maden havde dejlig smag af fjerne egne og var tilberedt af Muhabet.

Læs mere om det formelle omkring generalforsamling og dagsorden i §6, 7 og 8 i  Vedtægter for Foreningen Dragekompagniet