Stændertorv 2020

Børn på Sjælland har en stærk ven!

Kom og mød Dragekompagniet i aktivitet på Stændertorvet i Roskilde

Lørdag 5. september 2020 kl. 10 – 14 kan alle møde Foreningen Dragekompagniet med aktiviteter og hyggelighed på Stændertorvet i Roskilde.

Foreningen Dragekompagniet er et tilbud om kulturelle aktiviteter til børn, især børn der befinder sig i en situation, hvor de har brug for en stærk ven og dragens magiske kræfter til at give styrke i en svær hverdag.

Kom glad og mød dragepasserne, der på dagen inviterer børn og voksne til at tage del i hyggelige workshops og aktiviteter med dukketeater, ansigtsmaling og tegnesjov. Og mød repræsentanter fra Foreningen Dragekompagniet.

Dragepasserne i Foreningen Dragekompagni er: kunstnere med virke indenfor musik, børne- og dukketeater, skuespil, gøgl og cirkus, trylleri, tekstil- og billedkunst – og et grundigt kendskab til socialt og kulturelt arbejde med og omkring børn.

Alle aktiviteter er tilpasset, så vi kan tage alle de nødvendige hensyn til coronavirus.

Foreningen Dragekompagniet besøger krisecentre og boligområder. Dette er gjort mulig med økonomisk støtte fra mange fonde, bl.a. Axel Muusfeldt Fond, Ole Kirk Fond og Roskilde Festival Open Call Donation.